Hur kommer Sverigedemokraterna att påverka sjukvården?

Sverigedemokraternas intåg har skakat om och oroat mig. Partiet som helt ignorerats och vad jag minns aldrig visats på TV ger nu upphov till fler nyhetsinslag än någonsin. Bilderna från Sverigedemokraternas valvaka med jublande unga män visas om och om igen.
Jag är säker på att partiet gynnats av att alla de andra partierna vägrat att debattera med dem. Istället för att bemöta de främlingsfientliga åsikterna så har alla vikit undan, förutom de aktivister som olagligt attackerat Sverigedemokraternas valmöten. Varför har ingen politisk företrädare bemött Sverigedemokraternas felaktiga påståenden? I en reklambroschyr för Sverigedemokraterna stod det att de vill neka flyktingar som upprätthåller sig illegalt i Sverige deras rätt till fri sjukvård. Vilken fri sjukvård? Visserligen akutsjukvård av hjärtinfarkter, men ingen förebyggande sjukvård med diabeteskontroller.
Vad anser då Sverigedemokraterna om sjukvården i övrigt? Det är just idag omöjligt att veta, någon har hackat in och tagit bort deras hemsida. Ännu en olaglig attack som bara skapar bilden av Sverigedemokraterna som martyrer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0